Monday, March 16, 2015

▬▬► lisää tähän oma mietelauseesi ◄▬▬

motivaatio, positiivisuus, sitaatti, sitaatit, positiivinen, päivän ajatelma
Päivän ajatelma

Olen kovasti viehättynyt sitaatteihin, mietelmiin ja sanontoihin. Usein ne tiivistävät hienosti jonkin tärkeäksi koetun ihmismielen ajatuksen tai havainnon, ja verbalisoivat ne huomattavasti paremmin kuin mitä itse osaisin muotoilla. 

Parhaita hetkiä ovat ne, jolloin jonkin sitaatin tai aforismin luettuani oivalluksen lamppu syttyy ja tunnen ymmärtäväni hetken elämää ja ihmisiä paremmin. Joskus kaikki alkaa tuntua selvältä: "kyllä, juuri noin sen pitää olla, miten hienosti tiivistetty". Saatanpa joskus jopa itkeä tirauttaa pari kyyneltä jonkin henkevän ajatelman äärellä (terveisiä vaan poikani ristiäiskortin kirjoittaneelle kummitädilleni). Lisäksi nuo pienet, ytimekkäät repliikit voivat toimia loistavasti motivaation ja inspiraation lähteinä. Mikä onkaan mukavampaa kuin perustaa Pinterestiin virtuaalinen inspiraatiotaulu, johon keräillä oivia motivaatiolauseita itselle ajankohtaisen teeman ympärille. 

Mitäh, miten jonkun mielestä sitaattien
viljeleminen voi olla kliseistä ja laimeaa!

Jos sinun pitäisi tiivistää elämäsi tai henkilökohtainen filosofiasi yhteen lauseeseen, mikä se olisi? Entä minkälaiset elämänviisaudet ovat päätyneet jääkaappimagneetteihisi, makuuhuoneen sisustustauluusi tai Facebookin seinäkuvaksi

No comments:

Post a Comment