Wednesday, March 25, 2015

Yllättävä inspiraation ja motivaation lähde: LinkedInin artikkelit


LinkedIn on viime vuonna kaikessa hiljaisuudessa avannut käyttäjilleen eräänlaisen bloggaus-toiminnon, joka mahdollistaa status-päivityksiä pidempien kirjoitusten julkaisun. Olen päässyt näiden long-form posteiksi kutsuttujen artikkeleiden makuun vasta tämän vuoden puolella, ja löytänyt sieltä uskomattoman määrän erittäin kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä artikkeleita, jotka liittyvät ammatilliseen osaamiseen, alan viimeisimpiin trendeihin, tärkeimpiin oppeihin, kokemuksiin, mielipiteisiin yms. Voit seurata mielenkiintoisimpia kirjoittajia, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse lähettää suoraa kontaktipyyntöä heille - miten kätevää. 



Jos olet hyvä kirjoittaja ja sinulla olisi jotakin sanottavaa, kannattaa sinun harkita julkaisevasi omia kirjoituksia LinkedInin blogialustalla ammatillisen identiteettisi vahvistamisen nimissä. 

Hyödyt:
  • Tehostaa asiantuntijaprofiilia ja laajentaa omaa näkyvyyttä sekä oman LinkedIn-verkoston, että myös sen ulkopuolisten henkilöiden keskuudessa. 
  • Jaot ja tykkäykset voivat levittää kirjoitusta myös LinkedInin ulkopuolisiin sosiaalisiin kanaviin.
  • Mahdollinen kilpailuvaltti uutta työpaikkaa hakiessa: lisää työnhakijan kiinnostavuutta ja antaa ammatillisesti motivoidumman kuvan tästä. 
  • Lisää verkostoitumismahdollisuuksia potentiaalisten uusien kontaktien muodossa.
  • Matalampi kynnys aloittaa, kuin esim. oman blogin perustaminen.


Tässä muutama suosikkiartikkelini: 


LinkedInin päivän suosituimmat julkaisut löydät täältä: https://www.linkedin.com/today/posts

 "No matter how busy you may think you are you must find time for reading, or surrender yourself to self-chosen ignorance", sanoi jo Kungfutse aikanaan. Sinua on varoitettu. Ala lukea! 

No comments:

Post a Comment