Saturday, March 14, 2015

Herätyspotku persuksille ja toimeen siitä!



Tiedäthän ne kadehdittavan puuhakkaat touhutyypit, jotka saavat jonkun uuden idean ja ryhtyvät toteuttamaan sitä välittömästi? Minä tiedän, koska satun olemaan naimisissa sellaisen kanssa. Jos mieheni näkee esimerkiksi houkuttelevan reseptin TV:n kokkiohjelmassa, hän lähtee viipymättä kauppaan ja laittaa uunin päälle. "Kas, mielenkiintoinen kirjajulkaisu! Etsinpä sen heti Amazonista ja tilaan Jenkeistä kotiovelle." Mainitsin kerran jossain sivulauseessa haaveilleeni kaiuttimista kylpyhuoneessa, ja mitä löytyikään pian tuon toteamuksen jälkeen kylpyhuoneestamme. Tietenkin kattoon integroidut (itseasennetut) kaiuttimet. 

Minä suunnittelin otsatukan leikkuuta noin kolme vuotta.

Jos olet enemmän minunlaiseni mukavuudenhaluinen sohvalla köllöttelijä, saatat tarvita aina silloin tällöin kunnon potkua persuksille. Sellaiselle hetkelle on olemassa täydellinen motivaatiovideo: How to stop screwing yourself over by Mel Robbins. 

Tämän oivallisen TED-puheen katsomisen jälkeen tulee tunne, että nyt voisi lähteä lenkille, perustaa seuraavan Facebookin, kirjoittaa kirjan ja aloittaa laulutunnit ja saksofonin soiton. Sen pääviesti on, että täydellisiä olosuhteita ei koskaan tule, vaan sinun on toimittava välittömästi. Mitä ikinä haluatkin saavuttaa elämässäsi, unohda leimit tekosyysi ja pelkosi, astu pois mukavuusalueeltasi ja ryhdy hommiin asian saavuttamiseksi. 

Jos jostain syystä mietit, ettet kykene tavoitteisiisi (videon katsomisen jälkeen ei kyllä tällaisia ajatuksia pitäisi syntyä), kysy itseltäsi: miksi. Miksi en pystyisi siihen? Mikä on pahinta mitä voisi tapahtua? Mitä väliä? Aivan tavalliset ihmiset ovat tehneet mitä ihmeellisimpiä asioita, ja sinä voit yhtä hyvin olla yksi heistä. 

if you want it, work for it. It's that simple. motivaatio, muutos, itsensä kehittäminen
Älä kuuntele tunteitasi,
vaan sitä mitä haluat. 

No comments:

Post a Comment